พจนานุกรมอาหารเล่มนี้ เกี่ยวกับคุณค่าทางโภชนาการของอาหารทั่วไปโดยตรง คุณค่าทางโภชนาการของปลาเฮอริ่งคืออะไร? แล้วตับลูกวัวล่ะ? เชอร์รี่หวานเป็นอันตรายหรือไม่? ประกอบกับรายการอาหารเกือบ 2,500 รายการ เรียงตามตัวอักษร และจัดอันดับตามคุณค่าทางโภชนาการ: สูงมาก ดีถึงดีเยี่ยม ปานกลาง ต่ำ หรือแม้กระทั่ง มาตรฐานในด้านการควบคุมอาหาร

This food dictionary Concerning the nutritional value of common foods directly What is the nutritional value of herring? And what about calf liver? Are sweet cherries dangerous? Including nearly 2,500 food items classified alphabetically. And rank them according to their nutritional value: very high, good to excellent, average, low, or even. Standards in food control