พจนานุกรมอาหารเล่มนี้ เกี่ยวกับมาตรการควบคุมอาหารเพื่อนำไปใช้เพื่อกำจัดกลูเตนออกจากอาหารมีรายการ อาหารเกือบ 2,500 รายการ จัดเรียงตามตัวอักษร และจัดอันดับตามคุณค่าทางโภชนาการ มาตรฐานการควบคุมอาหารการบริโภคได้แต่ต้องระมัดระวัง อาจเป็นแหล่งกลูเตน และเป็นสิ่งต้องห้าม ตาม มาตรฐานในด้านการควบคุมอาหาร

This food dictionary About dietary measures to be implemented to eliminate gluten from the diet, there is a list of nearly 2,500 foods, arranged alphabetically. and ranked according to nutritional value Standards for controlling food consumption, but must be careful. May be a source of gluten and is prohibited according to food control standards.